Nieuws

Houtbekleding

Wat maakt houten gevelbekleding een slimme keuze? 3 voordelen:

23-02-2017

Vandaag de dag kiezen steeds meer Belgen voor houten gevelbekleding. Waarom dat niet alleen een trendy, maar ook een slimme keuze is? We zetten alle voordelen voor u op een rij!

#1 Het is een streling voor het oog

Laten we er geen doekjes omwinden: met haar esthetische troeven weet een houten gevel iedereen te plezieren. Hoewel de materiaalsoort wel wat onderhoudswerk vereist, oogt ze steeds mooi en verzorgd! 

#2 U kunt uw gevel steeds in een nieuw jasje gieten

Het maakt niet uit of u voor een kleurrijke of -loze variant ging, u kunt uw houten gevel altijd in een andere kleur schilderen! Al moeten we toegeven dat naturel, dus zonder een likje verf, al een blikvanger op zichzelf is …

#3 U draagt een steentje bij aan het milieu

Wist u al dat hout natuurlijk en hernieuwbaar materiaal is? Met uw gevelbekleding draagt u dus ook uw steentje bij aan het milieu! Bovendien is de materiaalsoort ook goed voor de omgeving. Zo geeft hout zuurstof af én houdt het de warmte in de woning.

Meer weten over houten wand- of gevelbekleding? Ontdek de duurzame oplossingen en dienstverlening van Woodwall en vraag vrijblijvend meer informatie aan!