Over ons

JOUw partner voor duurzame HOUTEN gevelBEKLEDING en HOUTEN wandbekleding

Karaktervolle en onderhoudsvriendelijke houtsoorten voor jouw gevelbekleding of wandbekleding? Bij Woodwall kan je terecht voor een waaier van duurzame, tropische houtbekleding op maat van je persoonlijke wensen.

Tenslotte wil je dat jouw gevel en wand je karakter weerspiegelen, nietwaar? Precies daarom zijn jouw wensen het vertrekpunt van onze persoonlijke aanpak. Van advies tot volledige afwerking van je houten gevel of houten wand: Woodwall realiseert je project van a tot z!

Hoe en waar het allemaal begon

Mensen zoals jou kiezen niet zomaar voor Woodwall voor hun houten gevelbekleding of houten wandbekleding. Het begon allemaal bij Woodproject, dat er in een korte termijn in slaagde om een mooie plaats te bemachtigen in de markt van houten tuinconstructies, terrassen, afsluitingen en bijgebouwen. Na jaren van bewezen expertise kreeg Woodproject een broertje met Woodwall, een bedrijf van de gebroeders Vankeirsbilck. Het duo besloot zich te specialiseren en ontpopte zich tot een vaste partner voor specifiek houten wanden en gevels. 

Of het nu gaat over kleine of grote projecten: bij Woodwall kan je steeds rekenen op een gerichte aanpak, waarbij kwaliteit en maatwerk centraal staan. En dat steeds in de houtsoort en afwerkingen volgens jouw smaak. Strak modern of weergaloos retro en stijlvol cottage - geen enkele stijl is ons vreemd!

Naast een volledig gamma aan milieuvriendelijke en duurzame materialen, staat een ervaren team van wand- en gevelspecialisten klaar om jouw project tot een geslaagd einde te brengen. Kortom: een team van maar liefst 16 gedreven medewerkers streeft naar één doel - een bewezen meerwaarde voor jouw woning of tuin creëren. Resultaat? Je geniet een beter woon- en leefcomfort!